BAŞKAN ASYA, NAMIK KEMAL YATILI BÖLGE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Feyat Asya Namık Kemal Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti. Burada öğretmenlerle istişare eden Başkan Asya, başarılı öğrencileri de ödüllendirdi.
     Muş'a önemli yatırımların yapılmasına öncülük eden Belediye Başkanı Feyat Asya, hayata geçirilen hizmetleri anlatmak, eğitimcilerin önerilerini dinlemek için okul ziyaretlerini sürdürüyor.     Bu kapsamda Namık Kemal YBO’yu ziyaret eden Başkan Asya, öğretmenlerle hasbıhal ederek, belediye yatırımları ile ilgili kendilerini bilgilendirdi.
      Okul Müdürü Nazım Alataş tarafından karşılanan Başkan Asya, okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenler odasına geçti. Burada öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Asya, görev süresi içerisinde yapılan hizmetleri kendilerine anlatarak talep ve önerilerini dinledi.     Muş Belediyesi olarak vatandaşların memnuniyetlerini sağlamak üzere planlamalar yaptıklarını kaydeden Başkan Asya, 4 yıl içinde önemli hizmetleri hayata geçirmeyi başardıklarını söyledi.

Oluşturulma Tarihi : 10.4.2018