İSTASYON CADDESİ ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İstasyon Caddesi Peyzaj Projesi kapsamında Muş Belediyesi hizmet binaları önünden başlayan kazı çalışmaları aralıksız devam ediyor
     Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Atatürk Bulvarı İstasyon Caddesi çevre düzenleme işi sürüyor. Geçtiğimiz günlerde temel atma töreni ile çalışmalarına başlanan projenin Ağustos ayına kadar tamamlanması hedefleniyor.
    Belediye Başkanı Feyat Asya, başkan yardımcıları ve birim amirleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Proje hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Asya, vatandaşların mağdur edilmeden projenin hızlı bir şekilde uygulanması konusunda talimatlar verdi. Yaklaşık 70 cm kazılan yol ve kaldırımlar, kullanılacak malzemelerle modern bir görünüme kavuşacak.
     Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Asya, 2018 yılının kendileri için atılım yılı olacağını söyleyerek, alt yapı projesinin uygulandığı tüm bölgelerin üst yapısını yapacaklarını ifade etti.
İstasyon Caddesinde uygulanmaya başlayan projeyi çok önemsediklerini kaydeden Başkan Asya,  “Atatürk Bulvarı ve İstasyon Caddesi ilimizin en işlek caddesi konumundadır. Bu caddemiz için geçtiğimiz yıllardan hazırlığını yaptığımız projemizi uygulamanın sevincini yaşıyoruz. Alt yapı döşemelerinin tamamlandığı caddeyi bir bütün olarak yeniliyoruz. Bu projemizle orta refüjü, aydınlatması, kaldırımları, durakları, park ve yeşil alanları ile modern bir bulvar yapıyoruz. Kazı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde döşemelere başlayarak projeyi kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz” dedi.
     Başkan Asya, konuşmasının devamında “Çalışmalar sırasında trafik ve toz duman konusunda biraz sıkıntılar yaşayabiliriz. Vatandaşlarımızın bu süreçte asgari düzeyde etkilenmesini sağlamak için gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Buna rağmen yaşanacak aksaklıklar için şimdiden özür diliyoruz. Yaptığımız her hizmet halkımız ve ilimiz içindir. Bu süreçte sıkıntılara birlikte göğüs gererek daha sonra sefasını yine birlikte yaşayabilelim. Vatandaşlarımızın memnun kalacağını umut ettiğimiz bu projemizi etap etap uygulayacağız. Şimdilik hizmet binalarımızın önünden üst geçide kadar olan kısmın çalışması yürütülüyor. Tren garına kadar bağlantı yollarının yoğunluğunu göz önünde bulundurarak bu uygulamayı sürdüreceğiz. Bu yıl bizim biçin çok farklı bir yıl olacak. Projelerimizin gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak. Söz verdiğimiz gibi projelerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızdan bu süreçte destek istiyoruz.    Sabır ve metanetlerine karşılık desteklerini boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi : 25.4.2018