BAŞKAN ASYA, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AL’I MAKAMINDA AĞIRLADI

Belediye Başkanı Feyat Asya, birçok ilde valilik görevi yapan ve 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Muş Milletvekili aday adayı olan Kerem Al’ı makamında ağırladı
     Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili aday adayı Kerem Al, Muş Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Feyat Asya, misafirine tarihi hizmet binasını gezdirerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
    Uzun yıllar İçişleri Bakanlığı’nda görev yaptıktan sonra Bayburt, Aydın ve Osmaniye illerinde valilik görevlerinde bulunduğunu söyleyen Kerem Al, 24 Haziran seçimleri için Muş’tan aday adaylığını bıraktığını belirtti. Bugüne kadar bürokrat olarak çeşitli kademelerde hizmet ettiğini kaydeden Al, bundan sonra da Muş ve Muş halkı için çalışmak istediğini ifade etti.
     Başkan Asya da yaptığı konuşmada, herkesin ortak paydasının Muş olduğunu belirterek, 24  Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerin Muş’un, bölgenin ve ülkenin hayrına vesile olmasını diledi. Başkan Asya, Milletvekili aday adayı Al’ın girmiş olduğu yolda muvaffak olması temennisinde de bulundu.

Oluşturulma Tarihi : 2.5.2018