ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Muş Belediyesi tarafından yürütülen alt yapı ve üst yapı çalışmalarının koordineli ve hızlı bir şekilde yapılması için Belediye Başkanı Feyat Asya, başkanlığında paydaş kurum ve yüklenici firma yetkilileri ile toplantı gerçekleştirildi
     Belediye Başkanı Feyat Asya, VEDAŞ, Telekom, Doğalgaz, alt yapı ve üst yapı projelerinin yüklenici firma yetkilileri ile bir araya geldi. Sunay Mahallesi Şehit Polis Murat Yılmaz Bilgi   Evinden gerçekleştirilen toplantıda kent genelinde ve özellikle İstasyon Caddesinde yürütülen çalışmalarla ilgili durum değerlendirmesi yapıldı.
     Teknik personellerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Asya, şehrin en işlek caddesi konumunda olan Atatürk Bulvarı İstasyon Caddesi’nde uygulanmakta olan üst yapı projesinin sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapılması için gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.  Vatandaşların ve esnafların mağdur olmaması için çalışmaların koordineli bir şekilde yapılması gerektiğini kaydeden Başkan Asya, projenin etap etap tamamlanacağını söyledi.
    Başkan Asya, “Malumunuz vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı İstasyon Caddesinin üst yapı projesini başlattık. Şehrimizin çehresini değiştirecek projenin hızlı bir şekilde uygulamak için hepimize önemli görevler düşmektedir. Proje kapsamında mevcut yol ve kaldırımlar yaklaşık 1 metre kazılmakta. Tabi bu çalışmalar sırasında yıllar önce döşenen hatlar projenin ilerlemesinde ciddi engel teşkil etmektedir. Eski hatların değişimi ve daha düzenli bir konuma getirilmesi için burada bulunan paydaşlarımız ile birlikte koordineli çalışmamız gerekiyor. Vatandaşları mağdur etmemek için bu konuda adeta seferber olmalıyız. Çalışmalar etap etap yapılacak. Şu anda belediye hizmet binaları önünden polis evine kadar kazı yapılmış. Buradaki döşeme çalışmalarını hızlı bir şekilde yapmak için tüm kurumların bu bölgedeki hatlarını kontrol etmesi gerekiyor.    Önümüz açıldıkça yükümüz hafifleyecek. Çalışmaları etap etap yapacağımız için tamamlanan bölgeleri kullanıma açarak vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamasını sağlayacağız. Sizlerden ricam el birliği yaparak başarılı bir çalışma ortaya çıkaralım” dedi.
Başkan Asya’nın konuşmasının ardından toplantı, katılımcıların fikir ve önerilerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Oluşturulma Tarihi : 3.5.2018