MUŞ BELEDİYESİ KADIN MECLİSİNDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen programa katılan Belediye Başkanı Feyat Asya, burada kadınlara hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Asya konuşmasında, “Cennetin ayakları altına alındığı, sevgi ve şefkat abidesi ilk Öğretmenlerimiz değerlerimizi yaşatan nesilden nesile aktaran baş tacı annelerinizin haklarını ödeyemeyiz. Başta rahmeti Rahman’a kavuşmuş ilk öğretmenim şefkat abidem rahmetlik Annemi rahmet ve minnetle yad eder. Sevgilerini dualarını her zaman yanımızda hissettiğimiz tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar ellerinden öpüyorum” dedi. Başkan Asya’nın konuşmasının ardından katılımcılara hediyeler dağıtıldı.

Başkan Asya, anneleri ile birlikte etkinliğe gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek kendilerini sevindirdi.

Oluşturulma Tarihi : 14.5.2018