BAŞKAN ASYA, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Feyat Asya, Belediye Meydanı ve Atatürk Bulvarında devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Muş Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen milletvekili aday tanıtım toplantısının ardından çalışma alanına giden Başkan Asya, projenin gidişatı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasına AK Parti Muş Milletvekili Adayları Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er, Abdulmecit Cantepe ve Figen Ergül Başkan Asya'ya eşlik etti.

Oluşturulma Tarihi : 28.5.2018