ATATÜRK BULVARI VE İSTASYON CADDESİ ÇEVRE DÜZENLEME YAPIM İŞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Atatürk Bulvarı İstasyon Caddesi çevre düzenleme işi tüm hızıyla sürüyor. Şiddetli yağışlardan dolayı zaman zaman sekteye uğrayan çalışmalar, havaların elverişli olması ile kaldığı yerden devam ediyor. Belediye hizmet binaları önünden bankalar caddesine kadar olan bölgenin birinci kat asfaltını yapan ekipler, kaldırımların bordür taşlarını da döşedi. Öte yandan ekipler, Polisevine kadar tüm yer altı döşemeleri tamamlanan bölgenin asfalt hazırlığını yapıyor. Projenin önümüzdeki günlerde üst geçit mevkiine kadar tamamlanması hedefleniyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, Nisan ayı sonunda projeyi başlattıklarını, olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmaların devam ettiğini söyledi. Belediye meydanındaki zeminin sağlamlaştırılması için ciddi bir efor harcandığını belirten Başkan Asya, yapılan çalışmaların neticesinde projenin gün yüzüne çıktığını ifade etti. Uygulanmaya başlayan projeyi çok önemsediklerini kaydeden Başkan Asya, “Atatürk Bulvarı ve İstasyon Caddesi ilimizin en işlek caddesi konumundadır. Bu caddemizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için projemizi başlattık. Nisan ayı sonunda ilk kazmayı vurarak çalışmalara start verdik.
    Alt yapı döşemelerinin tamamlandığı caddeyi bir bütün olarak yeniliyoruz. Bu projemizle orta refüjü, aydınlatması, kaldırımları, durakları, park ve yeşil alanları ile modern bir bulvar yapıyoruz. Kazı çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi. Başkan Asya, konuşmasının devamında “Çalışmalar sırasında trafik ve toz duman konusunda biraz sıkıntılar yaşayabiliriz. Vatandaşlarımızın bu süreçte asgari düzeyde etkilenmesini sağlamak için gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Buna rağmen yaşanacak aksaklıklar için şimdiden özür diliyoruz. Yaptığımız her hizmet halkımız ve ilimiz içindir.
    Bu süreçte sıkıntılara birlikte göğüs gererek daha sonra sefasını yine birlikte yaşayabilelim. Vatandaşlarımızın memnun kalacağını umut ettiğimiz bu projemizi etap etap uygulayacağız. Şimdilik hizmet binalarımızın önünden üst geçide kadar olan kısmın çalışması yürütülüyor. Tren garına kadar bağlantı yollarının yoğunluğunu göz önünde bulundurarak bu uygulamayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi : 1.6.2018