YENİ MAHALLE BİLGİ EVİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi, vatandaşların bilgiye ulaşmalarını kolaylaştıracak ve güzel vakit geçirebilmelerini sağlayacak tesisler kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni mahallede kurulan bilgi evi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.    Kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığı bilgi evinin çevre düzenlemesi yapılıyor. Kısa bir sürede yapım çalışmaları tamamlanacak olan Yeni Mahalle Bilgi Evi vatandaşların hizmetine sunulacak.

Oluşturulma Tarihi : 6.7.2018