MAHALLELERDE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Muş Belediyesi’nin üst yapı çalışmaları kapsamında mahallelerdeki ara sokaklar asfalta kavuştu. Ekipler son olarak Hürriyet Mahallesinin birçok yolunu asfaltladı
    Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, mahalle aralarındaki cadde ve sokakların asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyor. Şehrin değişik bölgelerinde faaliyetlerini sürdüren Muş   Belediyesi, tahrip olan yolların onarımını da yaparak bu konuda yaşanan sorunları ortadan kaldırıyor.
    2018 yılı yaz dönemi çalışma programı içerisinde yer alan asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren belediye, cadde ve sokakları bir bir asfaltlayıp, kaldırımları da parke taşlarıyla döşenerek vatandaşların kullanımına sunuyor.
    Yolları modern bir görünüme kavuşturmak için özel bir çaba sarf eden Muş Belediyesi, doğalgaz, su, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yolları tamamen yeniliyor.    Ekipler, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra imar planına göre açılan yeni yolları da asfalt kaplama yapmaya devam ediyor.
    Alt yapı döşemelerinin yapılacağı cadde ve sokaklardaki tahribatları geçici asfaltla gideren ekipler, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve doğalgaz gibi alt yapı döşemelerinin tamamlanması ile tüm yolların üst yapısını kalıcı bir şekilde yaparak hizmete sunacak.
     Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Feyat Asya, il genelinde çalışmaların belirli bir program dâhilinde yürütüldüğünü söyleyerek “Mahallelerimizde tahrip olan yolların asfaltlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizde eksik olan hizmetleri tamamlamak, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu hizmetlerimizin sonucunda ilimizin gelişimine ivme kazandıracağız” dedi.
    Yolların daha modern bir görünüme kavuşacağını kaydeden Başkan Asya, “Kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz gibi alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerdeki yolların tamamını yeniliyoruz. Bunun yanı sıra alt yapı çalışmaları eksik ama tahrip olan yolları da şimdilik geçici asfaltla kaplıyoruz. İçme suyu kanalizasyon ve yağmur suyu şebekelerin yenilenmesinden sonra yapılacak yollar, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılacak. Allah’ın izniyle Muş’un alt yapı ve üst yapı konusundaki tüm sıkıntılarını ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi : 10.7.2018