ESKİ HASTANENİN YERİ KENT MEYDANI OLACAK

Muş Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından atıl durumda kalan eski yerin akıbeti Başbakan Davutoğlu’nun gelişi ile belli oldu. Birçok kurumun talip olduğu yer ile ilgili Muş Belediyesi’nin önerisi uygun bulundu.

Davutoğlu’nun, belediye meydanında halka hitabı esnasında, vatandaşların Eski Devlet Hastanesi’nin yerine kent meydanı yapılması talebine kayıtsız kalmadı. Muş’a gelirken bu konuda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüştüğünü ifade eden Davutoğlu, bu yerin kent meydanı yapılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi. Bunun yanı sıra Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş’tan gelecek her türlü talebe öncelik vereceklerini, Belediye Başkanı Feyat Asya’ya hizmet yolunda her türlü desteği vereceklerini de kaydetti.

Belediye Başkanı Feyat Asya da, Başbakan’ın ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, Eski Devlet Hastanesi’nin yeri ile ilgili verilen karardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muş merkezde bir kent meydanına ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Asya, yaptıkları görüşmelerin olumlu karşılanmasından mutluluk duyduklarını kaydetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür eden Başkan Asya, çalışmaların en kısa sürede başlayacağını belirtti.

Başkan Asya, konuşmasının sonunda, Başbakan Davutoğlu’nun Muş’tan ayrılmadan önce kendisine kent meydanının kısa bir sürede yapılmasını, söz konusu yerin açılışına katılacağını söylediğini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi : 2.5.2016
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.