ARAÇ FİLOMUZU GENİŞLETİYORUZ

Belediyesi’nin makine parkına kazandırılan 1 adet loder (yükleyici) iş makinesi düzenlenen törenle hizmete başladı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende, yeni alınan iş makinesi dualarla hizmete girerken, önümüzdeki günlerde yeni araçların da alınacağı bildirildi.

Araç tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, araç ve makine parkı olarak güçlü olup bunun hizmete yansıması için çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Asya “Bir taraftan alt yapı diğer taraftan da üst yapı çalışmaları ile uğraşırken, makine parkımızda ciddi manada eksiklikler olduğunu belirledik. Alınan araçlarımızla makine parkımızdaki eksiklikler tamamen gidermiş olacağız. Makine parkımız ne kadar güçlü olursa bizde sahada o kadar güçlü oluruz. Bu sebeple imkânlarımız nispetinde belediyemizin makine parkını en iyi duruma getirme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Geçtiğimiz kış ayında iş makinesinde yetersizlikler olduğuna dikkat çeken Başkan Asya, “Belediye olarak 4 mevsimde sağlıklı hizmetler sunmak için yeterli aracımızın olmasına özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz kışın aşırı kar yağışından dolayı iş makinelerimiz yetersiz kalıyordu. Bu yıl hem yaz sezonundaki çalışmalarımızda hem de karla mücadeledeki çalışmalarımızda sorun yaşamamak için imkanlarımızı zorlayarak araç filomuzu genişletmeye çalışıyoruz. İnşallah araç eksikliklerimizi tamamlayarak daha kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Oluşturulma Tarihi : 20.5.2016
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.