BELEDİYE TARİHİ

02 Haziran 1929 Yılında kurulan Muş Belediyesi bu süre zarfında kayıtlardan alınan bilgilere göre bu güne kadar 13 seçilmiş Belediye Başkanının görev yaptığı, 1945 yılı öncesinde ise başkanlık görevi yapanlarla ilgili bilgilere ulaşılamamıştır.

Oluşturulma Tarihi : 14.3.2016
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.