İTFAİYE EKİPLERİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA

Muş Belediyesi itfaiye ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Olası yangın ihtimaline karşılık tetikte bekleyen ekipler, şehrin temizliği için de yoğun mesai harcıyor. Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Muş Belediyesi, caddeleri tazyikli su ile yıkayarak toz ve çamurdan arındırıyor. Halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteren Muş Belediyesi, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor.
Temizlik konusunda duyarlı davranan belediye, kentin en işlek caddeleri olan İstasyon ve Cumhuriyet caddelerini belirli tazyikli su ile yıkıyor. İtfaiye ekipleri, trafik akışını engellememek için yıkama çalışmalarını gece de yapıyor

Alt yapı ve üst yapı çalışmalarından dolayı kentin birçok yerinde kazılan yollarda meydana gelen toz ve dumanı engellemek için her gün düzenli olarak yolları sulayan itfaiye ekipleri, belirli aralıklarla da çok kirlenen yollarda da yıkama çalışması yapıyor. Muş Belediyesi yıkama çalışması ile yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalığın da önüne geçiyor.

Yol yıkama çalışmaları sırasından itfaiye ekiplerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, belirli aralıklarla yapılan bu çalışmayı takdir ettiler. Çalışmalar sırasında herhangi bir kazaya mahal vermemek ve kimsenin mağdur olmaması için zabıta ekipleri de trafik kontrolünü sağlayarak önlem aldı.

Oluşturulma Tarihi : 25.8.2016