BAŞKAN ASYA, YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞKAN ASYA, YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ           Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve ülke genelinde 46 temsilciliği bulunan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yapılan araştırma sonucunda Belediye Başkanı Feyat Asya, yılın en başarılı Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Yapılan araştırma sonucunda KAMU DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ’un imzası ile gönderilen resmi yazıda şu ifadelere yer verildi: “Derneğimiz her yıl Türkiye’nin en başarılı bakan, milletvekili, belediye başkanı, genel müdürü, daire başkanı, iş adamı, iş kadını, öğretmen, tıp dünyasının eni ve TV kanalı ile yılın gazetecisine Türkiye geneli 41 ödül hak sahiplerine basına açık olarak verilmektedir. 2016 yılının 9. Geleneksel ödül törenimiz 22 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 14:00’te Ankara Tunus Caddesi Kavaklıdere’de bulunan Midas Otel’de yapılacaktır. Derneğimize ait olanwww.kamuder.org.tr. İnternet sitesi ile sosyal medya hesaplarımızdan kamu-der dergimizden genel kurulu yönetim kurulu ile 46 il ve ilçe temsilcimizin yaptığı araştırma ve anket sonucunda yılın en başarılı belediye başkanı seçilmiş bulunmaktasınız. Sizi candan tebrik eder, katılmanız halinde şahsınıza yılın en başarılı belediye başkanı ödülünü basın huzurunda takdim edilecektir.”

KAMU-DER tarafından yılın en iyi belediye başkanı seçilen Başkan Asya, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Yaptığımız hizmetlerin görülüp bu şekilde bir ödülle taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerlidir. Beni bu ödüle layık gören tüm KAMU-DER üyelerine çok teşekkür ediyorum. Muş Belediyesi olarak bundan sonra da ilimizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Oluşturulma Tarihi : 26.9.2016
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.