BAŞBAKANIMIZDAN KENT MEYDANI MÜJDESİ

Belediye Başkanı Feyat Asya’nın girişimleri sonuç verdi. Uzun bir süredir Muş Devlet Hastanesinin eski hizmet binasının yerinin kent meydanı olması için görüşmeler yapan Başkan Asya, Başbakan Binali Yıldırım’dan olumlu cevap aldı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı kapsamında Ankara’da bulunan Başkan Asya, söz konusu konuyu Başbakan Yıldırım’a anlattı.

İllerin sorunlarının ele alındığı bölümde söz alan Başkan Asya, Muş’un kent meydanının olmadığını ve yaklaşık 2 yıldır Eski Devlet Hastanesinin yerinin kent meydanı olması için talepte bulunduklarını, ancak konunun bir türlü çözülmediğini ifade etti. Bunun üzerine Başbakan Yıldırım, söz konusu yerin Muş Belediyesi’ne Kent Meydanı olarak tahsis edilmesi için talimat verdi.

Muş Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından atıl durumda kalan eski yerin akıbeti Başbakan Yıldırım’ın bu sözü ile belli oldu.

Belediye Başkanı Feyat Asya da, Başbakan Yıldırım’ın eski devlet hastanesinin yeri ile ilgili verdiği karardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında dile getirdiğimiz sorunlarla yakından ilgilenen Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın eski devlet hastanesinin yerinin Muş iline kent meydanı yapılması talimatını vermiştir. Kendilerine Muş halkı adına şükran ve minnetlerimizi arz ettik” dedi.

Oluşturulma Tarihi : 13.10.2016