BAŞKAN ASYA, BİR KEZ DAHA YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Siyasetçiden bürokrata, sivil toplumdan iş dünyasına yaklaşık 25 dalda ödülün dağıtıldığı Eshab-ı Kehf Ödülleri, sahiplerini buldu. Törende Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz günlerde Kamu Çalışanları ve Görevlileri Derneği (KAMU DER) tarafından da ödüllendirilen Başkan Asya, bu yıl ikinci kez aynı ödüle layık görüldü.

Şanlıurfa Dedeman Otel’de düzenlenen tören yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan ESVED Başkanı Kazım Ardıç, 7 ayrı bölgede ödül törenleri düzenlediklerini belirterek, başarılı yöneticilerin ödülledirilerek takdir edilmesi gerektiğini vurguladı.
Başkan Feyat Asya da ödül töreninde yaptığı konuşmada, Muş’un Şanlıurfa gibi kadim medeniyetlere ev sahipliği yaptığını ve Muş halkının misafirperver olduğunu belirterek, katılımcıları Muş’ta ağırlamaktan şeref duyacaklarını söyledi.

Muş ile ilgili bilgiler aktararak katılımcıları bilgilendiren Başkan Asya, belediyenin faaliyetleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Başkan Asya: “Mensubu olmakla şeref duyduğum AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile hemşehrilerime hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Göreve gelir gelmez tüm halkımıza kucak açarak eksik ve aksaklıklarımızı el birliği ile gidermenin gayretinde olduk. Allah’a şükürler olsun ki kısa ve orta vadede planladığımız hedeflerimizi gerçekleştirdik. Uzun vadede planladıklarımızı projelendirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte bunları da tamamlayacağız. Bizler yapabileceklerimizin sözünü verdik ve buna göre hareket ettik. Bugün bunları hayata geçirerek halkımızın karşısına başımız dik bir şekilde çıkabiliyoruz. Hizmetlerimizin karşılığında takdir edilmemiz bizleri ziyadesi ile memnun ederken, şevkimizin de arttığını belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle, bizleri bu ödüle layık gören Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Kazım Ardınç beye ve yönetimine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

Başkan Asya, konuşmasının ardından ‘Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı’ ödülünü aldı. Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Belediye Meclis üyesi Fevzi Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Avukat Erhan Güler, ödül törenine katılarak Başkan Asya’yı yanlız bırakmadılar.

Oluşturulma Tarihi : 13.12.2016
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.