Muş'un Hasköy ilçesinde donmak üzere olan bir kuğu ekiplerimiz tarafından Hayvan bakımevine getirilerek tedavi altına alındı.

Muş Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Hayvan Bakım evi ekipleri, şiddetli soğukların etkili olduğu bugünlerde başarılı çalışmalarını sürdürüyorlar. Ekipler, rutin çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan gelen ihbarları da anında değerlendirerek sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Birçok hayvanın tedavi altına alındığı Bakımevi son olarak bir kuğuya ev sahipliği yaptı. Hasköy ilçesinde donmak üzere olan bir kuğu ekiplerimiz tarafından bakımevine getirilerek tedavi altına alındı. Kuğu, tedavisinin ardından doğaya salınacak.

Oluşturulma Tarihi : 26.12.2016
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.