BAŞKAN ASYA GENÇLERE SERTİFİKA DAĞITTI

Muş Belediyesi öncülüğünde kurulan Kent Konseyi’ne bağlı Gençlik Meclisi çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Gençlere yönelik faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Gençlik Meclisi son olarak Muş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile koordineli açtığı kurslarla gençlere yeni imkanlar sağlamaya devam ediyor.
           Muş Belediyesi Gençlik Meclisi ve Muş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan photoshop ve diksiyon kursu eğitimi tamamlandı. Gençler, 45 günlük eğitimin ardından sertifikalarını almaya hak kazandı. Belediye Başkanı Feyat Asya, Gençlik Meclisi hizmet binasını ziyaret ederek kursu başarı ile tamamlayan 50 kursiyere sertifikalarını verdi.
Sertifika dağıtım töreninde kursiyerlere hitap eden Başkan Asya, Muş gençliğini her zaman önemsediklerini ifade ederek gençlere yönelik yapılan her türlü faaliyete gereken desteği vermeye devam edeceklerini vurguladı.
           Göreve başlar başlamaz Kent Konseyi’nin kurulmasına öncülük ettiklerini kaydeden Başkan Feyat Asya, buna bağlı olarak kurulan Gençlik Meclisi ile gençlere ulaşmada ve onların önünü açmayı hedeflediklerini belirtti. Bugüne kadar güzel çalışmaların yapıldığının altını çizen Başkan Asya, gençlerin hem istihdam hem de geleceklerine dair kaygılarının olmaması için yerel yöneticiler olarak gerekli ortamı oluşturmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.
Bu ülkenin ileri bir düzeye ulaşmasında gençlere ciddi görevler düştüğünü belirten Başkan Feyat Asya, AK Parti hükümetinin sağladığı imkanlara karşılık gençlerin de sorumluluk bilinci ile hareket etmesi gerektiğini kaydetti.
           Başkan Asya, son olarak Muş Gençliği için sürekli bir arayış içinde olan ve yeni projeler üreterek gençlerin bunlardan istifade etmesini sağlayan Gençlik Meclisi üyelerini tebrik ederek, kurslara katılan kursiyerlere de başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi : 9.1.2017