Belediye Başkanımız Sn Feyat ASYA Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde Düzenlenen Şehircilik Şurasına Katıldı.

Belediye Başkanımız Sn Feyat Asya Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Şehircilik şurasına katıldı. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen şurada kentlerin gelişimine yönelik önemli konular ele alındı.

Oluşturulma Tarihi : 27.1.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.