EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, kenti etkisi altına alan kar yağışı ile birlikte başlattıkları çalışmaları aralıksız sürdürüyor. 24 saat esasına göre çalışan ekipler, kentin her bölgesine ulaşmak için hummalı bir şekilde çalışıyorlar. Belediyenin mevcut iş makinelerinin yanı sıra araç kiralama yapılarak vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması hedefleniyor. Bir metreyi aşan karın en kısa zamanda toplanarak taşınması için mücadele ediliyor. Yol kenarlarında araçlarını park eden vatandaşların araçlarını kaldırarak çalışmalarımıza destek vermesini rica ediyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 28.1.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.