BAŞKAN ASYA, MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE YENİ HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti ve DBP meclis üyeleri ile birlikte belediye ek hizmet binası olarak kullanılacak olan Eski Hükümet Konağında incelemelerde bulundu
Belediye Başkanı Feyat Asya, Şubat ayı meclis toplantısının ardından meclis üyeleri ile birlikte restorasyon çalışmasının tamamlandığı Eski Hükümet Konağını inceledi. Başkan Asya, belediyenin ek hizmet binası olarak kullanılacak olan yapı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı binaya büro malzemelerinin getirilmesi ile belediyenin bazı birimleri burada hizmet verecek. Mevsim şartlarından dolayı aksayan taşınma işlemi havaların normalleşmesi ile gerçekleştirilecek.
     Vatandaşlara iyi hizmet sunabilmek için fiziki koşulların önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Asya, “Belediye hizmet binasının ihtiyaca cevap verememesinden dolaylı yeni bir bina veya ek hizmet binası için bir çalışma yaptık. Belediyeyi mevcut konumundan farklı bir yere taşımamızın bu bölgedeki vatandaşlarımız için sorun teşkil edeceğini düşünerek Eski Hükümet Konağı olarak kullanılan ancak atıl durumda olan binanın tahsisinin yapılması için çalışma yaptık. Tahsisin gerçekleşmesi ile binanın aslına uygun restorasyonu için ihale yaptık. İhaleyi alan yüklenici firma binayı aslına uygun restore etti. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı binanın büro malzemelerinin alınması ile bazı birimlerimiz burada hizmet verecek” dedi.
     Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın restorasyon projesine uygun olarak tarihi doku ve imalatları bozmadan binanın onarımını yaptıklarını kaydeden Başkan Asya, “Binanın bir kısmı ek hizmet binası olarak kullanılırken bazı bölümleri de sosyal ve kültürel etkinlikler için kullanılacak. Gençlere ve kadınlara yönelik aktivitelerin yapılacağı ortamlar sağlanacak. Çalışmaların tamamlandığı yeni binamıza havaların düzelmesi ile taşınmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi : 1.2.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.