VALİ YARDIMCILARINDAN BAŞKAN ASYA'YA İADE-İ ZİYARET

Muş Vali Yardımcıları Sn. Abdulkadir Okay ve Sn. Abdullah Seçkin Koçak Belediye Başkanı mız Sn. Feyat Asya'yı ziyaret etti. Başkan Asya'nın makamında ağırladığı Vali Yardımcılarına, Kağızman Kaymakamlığına atanan Sn. Ercan Öter de eşlik etti. Başkan Asya, misafirleri ile bir süre sohbet ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi : 2.2.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.