BAŞKAN ASYA, GENÇLİK MECLİSİ ÜYELERİNİ TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanımız Sn Feyat Asya Yılın Sivil Toplum Örgütü Farkındalık Ödülünde En Özgün Proje Dalında birinci olan Muş Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerini makamında ağırlayarak tebrik etti.

Oluşturulma Tarihi : 3.2.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.