BAKAN YARDIMCISI YEGİN VE BERABERİNDEKİ HEYET BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin ve beraberindeki heyet belediyemizi ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Sn Feyat Asya, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin ve beraberindeki bürokratları ağırladı.
    Bakan Yardımcısı Yegin'in belediye ziyaretine Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Alıç, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İş Gücü Piyasası ve İstatistik Daire Başkanı Abdüllatif Gökdere ve bürokratlar eşlik etti.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Feyat Asya 34 aylık görev süresi içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili Bakan Yardımcısı Yegin'i bilgilendirdi.
Belediyenin Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borcunun arsa takası ile sıfırlanmasının çok önemli bir gelişme olduğunu belirterek bu konuda emeği olan herkese müteşekkir olduğunu söyledi.
    Bakan Yardımcısı Yegin de yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Asya'yı tebrik ederek, Muş'u çok önemsediklerini ve burada yapılanları sürekli takip ettiklerini ifade etti.
Başkan Asya ziyaret anısına Bakan Yardımcısı Yegin'e fincan takımı hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Başkan Asya, Belediye ziyaretinin ardından Muş Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Bakan Yardımcısı Yegin'e eşlik etti.

Oluşturulma Tarihi : 3.2.2017