BAŞKAN ASYA, ÇOCUKLARA KAYAK MALZEMESİ DAĞITTI

Belediye Başkanı Feyat Asya, kayak sporu ile ilgilenen 10-16 yaş grubu çocuklara kayak malzemesi dağıttı
Kış mevsimde ağırlıklı olarak karla mücadele çalışmalarını yürüten Muş Belediyesi, sosyal,   kültürel ve sportif etkinlikler yapmayı ihmal etmiyor. Belediye Başkanı Feyat Asya, kısıtlı imkanlarla kayak alanında çeşitli dereceler alan çocuklara kayak malzemesi dağıtarak kendilerini sevindirdi.
    Güzeltepe Kayak Merkezinde çocuklarla bir araya gelen Başkan Feyat Asya’ya, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı eşlik etti. Bir süre çocuklarla sohbet eden Başkan Asya, kayak antrenörü Şeref Erdoğan’dan faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.
   Çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Asya, Muş Belediyesi olarak her zaman destekçileri olacaklarını belirterek, kayak müsabakalarında başarılar diledi. Çocuklara ve gençlere yönelik yapılan faaliyetleri önemsediklerini ifade eden Başkan Asya, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin faydalı bir nesil olması için elimizden geleni yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Yetişkinler olarak bugün bizler sorumluluklarımızı yerine getirelim ki yarın bu kardeşlerimiz beklentilerimizi gerçekleştirebilsin. Bu anlayışa Muş Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere yönelik yapılan her türlü etkinliğin destekçisi olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Kayak sporu ile ilgilenen kardeşlerimizin malzeme sıkıntısı yaşadığını öğrendik. Eğitimleri ile birlikte spor ile ilgilenen ve bundan mutluluk duyan bu kardeşlerimizin bu eksiliklerini hemen giderdik. Bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Kendilerine başarılar dilerken, onları yol gösteren, eğiten ve yardımcı olan öğretmenlerine ve kayak antrenörlerine teşekkür ederim” dedi.
    Çocukların genellikle civar köylerde ikamet ettiğini söyleyen antrenör Şeref Erdoğan, okullarının yanı sıra kayak sporu ile ilgilenen çocuklarla iyi dereceler aldıklarını ifade etti. İmkanlarının kısıtlı olduğunu Başkan Asya’ya ilettiklerini kaydeden Erdoğan taleplerine anında olumlu cevap verdiklerini belirterek, Başkan Asya’ya ve Muş Belediyesi’ne müteşekkir olduklarını söyledi.

Oluşturulma Tarihi : 8.2.2017