HİZMET İŞ'TEN BAŞKAN ASYA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Sn. Feyat Asya'yı ziyaret etti. Başkan Asya'nın makamında ağırladığı Kalır ve beraberindekiler, Muş Belediyesi tarafından yürütülen başarılı karla mücadele çalışmalarından dolayı Başkan Asya ve ekibine teşekkür ettiler.
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, Muş halkının rahatı ve huzuru için gece gündüz hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, Hizmet İş ailesine desteklerinden dolayı müteşekkir olduğunu ifade etti.

Oluşturulma Tarihi : 9.2.2017