BAŞKANLAR İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA

Belediye Başkanımız Sn Feyat Asya, ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.
    Başbakanımızın himayesinde Antalya'da gerçekleştirilen toplantıda illerin kalkınmasına yönelik konuların ele alınarak çözüm önerileri sunuldu. Başkan Asya, ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte Muş'un kalkınması ve gelişmesi için çeşitli görüşmeler yaptılar.

Oluşturulma Tarihi : 13.2.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.