2. MUŞ KAR FESTİVALİNE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Muş Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve ilimizin tanıtımına katkı sağlaması amacıyla Pazar günü 2. Muş Kar Festivali düzenleniyor.
    Belediye Başkanı Feyat Asya’nın girişimleri sonucu oluşturulan Kent Konsey Gençlik Meclisi, kentin tanıtımına yönelik faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Muş’un sorunlarının ve eksikliklerinin giderilmesi için çalışma grupları ile sürekli çözüm önerileri üreten Gençlik Meclisi geçen yıl düzenleyerek bir ilke imza attıkları kar festivalinin bu yıl ikincisi düzenleniyor. Güzeldağ   Kayak Merkezi’nde yapılacak olan festivalin Muş’un kış turizmine katkı sağlayacağı hedefleniyor.
     Organizasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Ortak Akıl Birlikte Yönetim anlayışı ile oluşturduğumuz Kent Konseyimiz meyvelerini vermeye devam ediyor. İlimizin sorunlarının çözümü noktasında destekçimiz olan Muş Kent Konseyimiz ve Gençlik Meclisimiz, aynı şekilde ilimizin tanıtımı için de faaliyetlerini sürdürüyor. Geçen yıl ilkini yaptığımı kar festivalinin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Bu festivallerin kış turizmine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu konuda gönüllü olarak emek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Belediye olarak asli görevlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlardaki eksikliklerimizi gidermek için çaba sarf ediyoruz. Kent Konseyimizin Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen festival için gerekli hazırlıklar yapıldı. Kurum olarak bize düşen görevleri yerine getirdik. Halkımızın festivale katılması için gerekli olanaklar sağlandı. Tüm halkımızı Pazar günü çeşitli etkinliklerle düzenleyeceğimiz 2. Muş Kar Festivali’ne bekliyoruz” dedi.
    19 Şubat 2017 Pazar günü Güzeldağ Kayak Merkezinde saat 09:30’da başlayacak olan ve gün boyu yarışma eğlence ve ikramların yapılacağı festivalle katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatılması hedefleniyor.

Oluşturulma Tarihi : 17.2.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.