OSMANLI OCAKLARINDAN BAŞKAN ASYA’YA ZİYARET

Belediye Başkanı Feyat Asya, Osmanlı Ocakları Derneği Muş İl Başkanlığı üyelerini ağırladı
Geçtiğimiz günlerde Muş’ta şube kurarak faaliyetlerine başlayan Osmanlı Ocakları Derneği İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti.
    Dernek üyelerini belediye meclis salonunda ağırlayan Başkan Asya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muş’ta şubesi açılan derneği hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundu. Kendisinin de sivil toplum kuruluşu temsilciliği yaptığını anımsatan Başkan Asya, bu tür faaliyetlerin hakkıyla görevlerini yerine getirmeleri durumunda başarılı sonuçlar elde edilebileceğini kaydetti.
    Görev süresi içinde yaptığı ve planladığı çalışmalarla ilgili dernek üyelerini bilgilendiren Başkan Feyat Asya, Muş için önerilen talep edilen her türlü teklife açık olduğunu, ‘Ortak Akıl Birlikte Yönetim’ anlayışı ile ideal bir şehri el birliği ile inşa edebileceklerin ifade etti. Bugüne kadar yapılan çalışmaların tamamının istişare edilerek hayata geçirildiğini vurgulayan Başkan Asya, “Kamu kurumlar, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kanaat önderleri bizim yaptığımız bütün işlerde paydaşlarımızdır. Birlikte yöneteceğiz dedik Allah’a şükürler olsun ki bu sözümüze sadık kaldık. Sıkıntılı bütçemize rağmen ihtiyaç duyulan ve özlemle beklenen hizmetleri halkımızla buluşturduk. Geri kalan görevimizde de bu anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sizin gibi sivil toplum kuruluşlarının sayısının artması bizi mutlu ediyor. Çünkü ortak paydamız Muş’tur. İnşallah el birliği ile memleketimizi hak ettiği seviyeye çıkarırız” dedi.
    Osmanlı Ocakları Derneği Muş İl Başkanı Bahattin Kanak ise belediyenin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, Muş’a ve Muşluya faydalı olmak için bu yola çıktıklarını ifade etti. Kanak, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Asya ve ekibine teşekkür ederek, Muş’a hizmet yolunda kendilerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Oluşturulma Tarihi : 22.2.2017