BAŞKANLARDAN İLCİ’YE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Belediye Başkanı Feyat Asya, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Yeşilova Belediye Başkanı İlhan Çiftçi, Karaağaçlı Belediye Başkanı Suphi Özbayam ve Kızılağaç Belediye Başkanı Burhan Öğüt, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Muş Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Metin İlci’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
    Milli Eğitim Müdürü İlci’nin Şanlıurfa’da başarılı çalışmalar yaptığı belirten Başkan Asya, işinin ehli idarecilerin Muş’ta görev yapmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Muş Belediyesi olarak kamu kurumlar uyum ve işbirliği içinde olduklarını kaydeden Başkan Asya, Muş’a ve Muş halkına en iyi hizmeti sunmak için bu tür diyalogların önemli olduğunun altını çizdi.
    Başkan Asya, “Ortak arkadaşlarımızın vasıtasıyla Müdürümüzün başarılarına şahit olduk. Dolayısıyla böyle başarılı bir Milli Eğitim Müdürünün Muş’a atanması geleceğimizin teminatı çocuklarımız için faydalı olacağını düşünüyorum. Eğitim ve öğretim alanındaki eksikliklerimizi el birliği ile giderebileceğimize inanıyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi yetişip, ülkesine ve milletine faydalı bireyler olması için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Bunu gönül birliği yaparak gerçekleştirebiliriz. Nihayetinde yetişen bireyler yarın bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurmak için tek vüut olmak zorundayız. Dolayısıyla İl Müdürümüzle koordineli bir şekilde bu memlekete faydalı hizmetler sunmanın gayretinde olacağız. Bu duygularla tekrar müdürümüze yeni görevinde başarılar diler, ailesi ile birlikte mutlu bir hayat sürmesini temenni ederim” dedi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü İlci ise, 4 yılı aşkın bir süre Şanlıurfa’da görev yaptığını ve bu süre zarfında eğitime dair birçok yenilikler uyguladıklarını belirterek, Muş’ta da sorumluluk bilinci ile hareket edip, faydalı hizmetler sunacağını ifade etti.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Oluşturulma Tarihi : 25.2.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.