GENÇLERİMİZİN HASSASİYETİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK HİZMET EDİYORUZ

Öğrenci Konseyi üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Üniversite öğrencilerimizden gelen talep ve önerileri hemen değerlendiriyoruz. Gençlerimizin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak hizmet ediyoruz” dedi.
    Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Öğrenci Konseyi üyeleri, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti. Başkan Asya, makamında ağırladığı gençlerin taleplerini değerlendirdi. Öğrencilerin kendisine ilettiği sorunlara dinleyen Başkan Asya, belediyeyi ilgilendiren konularda birim amirlerine gereğinin yapılması konusunda talimatlar verdi.
    Son 3 yılda yapılan çalışmalarla ilgili öğrencileri bilgilendiren Başkan Feyat Asya, “Göreve gelir gelmez, üniversite öğrencilerimizin en büyük sıkıntısı olan ulaşım konusunu ele aldık. Allah’a şükürler olsun uzun ve meşakkatli bir sürecin ardından bu sorunu çözüme kavuşturduk. Muş’taki bütün toplu taşımaların bir kooperatifte birleşmesi için çalışmalar başlattık. Araçların yenilenmesinin yanında havuz ve kartlı sistem uygulamasını da başlattık. İlk başlarda uyum sorununun yaşandığı bu sistemimiz şimdi çok iyi bir şekilde işlemektedir. Zaman zaman bazı aksaklıklar, engeller olabilir. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda bizlere ulaştırmanızı rica ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz belirli periyotlarda denetimlerini yapıyorlar. Ancak bizim gözümüzden kaçan bir yanlışlık varsa bize ulaştırmanızı bekliyoruz. Gerekli işlemi anında yapacağımızdan emin olun. Sizlerin rahatı ve huzuru için elimizden ne geliyorsa yaparız” dedi.
    Başkan Asya, “Rutin çalışmalarımızın yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gençlerimize yönelik birçok etkinlik yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Biz her zaman ‘Ortak Akıl Birlikte Yönetim’ sloganını kullandık. Kararlarımızı istişare ederek aldık. Sizlerin de bu yönetime ortak olmasını bekliyoruz. Sizlerin talep ve önerileri bizim için önemlidir. Halkımıza faydalı olacak her türlü teklife açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
   Başkan Asya, konuşmasının ardından öğrencilerin talep ve önerilerini not aldı. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Oluşturulma Tarihi : 25.2.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.