TKDK İL KOORDİNATÖRÜ UYGUR’DAN BAŞKAN ASYA'YA İADE-İ ZİYARET

Belediye Başkanı Feyat Asya, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Beytullah Uygur ve beraberindekileri makamında ağırladı.
    Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü görevine atanan Beytullah Uygur, Belediye Başkanı Feyat Asya’ya iade-i ziyarette bulundu. Başkan Asya, geçtiğimiz günlerde Uygur’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilemişti.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, belediyenin faaliyetleri ile ilgili Uygur ve beraberindekileri bilgilendirdi. Muş Belediyesi olarak ilin kalkınması ve gelişmesi için sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Asya, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olduklarını söyledi. Muş’taki tüm kamu kurumlarla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Asya, hizmet yolunda herhangi bir engelin olmaması gerektiğine inandıklarını belirtti.
    Muş’un tarım ve hayvancılık şehri olduğunu anımsatan Başkan Feyat Asya, bu alandaki gelişimde TKDK’nın rolünün yüksek olduğunu belirterek, İl Koordinatörü Uygur’un bu konuda faydalı çalışmalar yapacağından emin olduğunu ifade etti.
   TKDK İl Koordinatörü Beytullah Uygur da misafirperverliğinden dolayı Başkan Asya’ya teşekkür ederek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Oluşturulma Tarihi : 25.2.2017