TEŞEKKÜRLER MUŞ

Belediye Başkanımız Sayın Feyat Asya mitingte yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
Yaradana hamd olsun
Yaratıp imtihan edene
İmtihandan geçip zafere erdirene
Bilinçleri bileyip, sabırlar verene
Rahman olana
Rahim olana
Muin olana
Hamd olsun!
Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a binlerce selam olsun.
Teşrifleri ile bugün bizleri şereflendiren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.
14 yıllık bir iktidarı her seferinde destekleyip başarıdan başarıya koşmasına katkı sağlayan siz saygıdeğer hemşehrilerimizi en kavli, en samimi, en içten duygularımla selamlıyorum. Bu meydanı dolduran, siz kadirşinas hemşerilerime kucak dolusu selam olsun. Sizler her seferinde haktan yana doğrudan yana olarak, istikrara ve kardeşliğe destek oldunuz.
Bizler kadim bir kültürün mirasçılarıyız. Bizden öncekilere ev sahipliği yapmış bu coğrafya ve bu topraklar bizden öncekileri misafir ettiği gibi bizleri de misafir edecektir.
Bu süreçte bize düşen üstlendiğimiz rolü layıkıyla yerine getirerek, bizlere itibar etmiş halkımızın beklentilerini ve taleplerini karşılayıp, devralmış olduğumuz hizmeti geliştirerek daha ileriye taşımaktır.
Kıymetli hemşehrilerim
15 Temmuz gecesi paralelcilerin gerçekleştirmeye çalıştığı alçakça kumpaslara karşı siz değerli hemşehrilerimin göstermiş olduğu dik duruş ve emsaline az rastlanan fedakarlık takdire şayandı. Sizlerin aynı hassasiyeti 16 Nisan’da da sandığa giderek göstereceğinizden hiç şüphem yoktur.
Bizler koalisyon hükümetlerinde çok başlılığı gördük ve sıkıntılarını yaşadık. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için KARARIMIZ …………………
Savaşın yanı başımıza kadar geldiği bu zamanda birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek geliştirmekten başka şansımız yok. Ortadoğu üzerinde farklı hesapları bulunan güç odaklarının müdahaleleri ile birlik beraberliğimize kast edilmektedir.
Bizler özellikle bölge halkı olarak terörden ve şiddetten fazlası ile zarar gördük, acı çektik. Artık neye mal olursa olsun, bitmesi gerektiğine, bitirilmesi gerektiğine inanıyoruz.
AK Parti iktidarı öncesi ülkemizin uluslararası arenada itibarının ne kadar zayıf olduğunu hep birlikte yaşayıp gördük. Allah’a şükürler olsun ki Sayın Cumhurbaşkanımız ve yol arkadaşlarının görevi devralması ile bu ülke hak ettiği saygınlığa kavuşmuştur.
Halka hizmetin hakka hizmet olduğu düşüncesiyle sizler için yapılabileceklerin en iyisini ve en alasını yapmaya talip olduğumuzu ilk gün beyan ettik. Sizlerin verdiği destek ve güvenle beyanımız ve taahhüdümüzün arkasındayız. ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ SÖZ VERDİK, verdiğimiz sözleri yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz.
Bizler halkımıza hizmette kanaatin ve tatminin olmadığına inanırız. Çünkü biz inanıyoruz ki sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Bizler sağlanacak ve yapılacak olan hizmetin ancak hizmet erleri ve görevlileriyiz. Görev süremiz içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlerin bir kısmına fazla vaktinizi almamak adına kısaca değinmek istiyorum.
Değerli Hemşehrilerim
35 aylık süre zarfında, parklarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal tesisleriyle, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile yaklaşık 150 milyon (yani 150 trilyon) TL maliyetinde yatırımları ilimize kazandırdık. Ayrıca içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu yapım işi, içme suyunun temini gibi dev projelerin ihalelerini bitirip yer teslimini yaptık. Nisan ayında da ilk kazmayı vurarak ilimizin yıllardır muzdarip olduğu iki önemli sorunu çözmüş olacağız. Allah’ın izniyle önümüzdeki iki yıl içerisinde şehrimizin tüm alt ve üst yapı alanındaki eksiklikleri tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Allah bu hizmet yolunda bizleri sizlere karşı mahcup etmesin.
Kıymetli hemşehrilerim
Bu ülkenin selameti için, HAK için, halk için, Milletvekilimizle, Valimizle, Rektörümüzle, Belediyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, meslek odalarımızla, kanaat önderlerimizle, teşkilatlarımızla ve siz değerli halkımızla güç birliği yapıp seferber olmaya devam edeceğiz.
Onun için diyoruz ki;
16 Nisan sıradan bir referandum değil.
Tepki ile yapılan bir oylama değil.
Sembollerle basitleştirilecek bir yoklama hiç değil.
16 Nisan’da Evet demek ikbaldir, istikbaldir, birliktir beraberliktir. Yeniden diriliştir.
Bu, referandum değil! Bu, üniversite kapılarında bacılarımızın başındaki örtüyü çekip indirenlerle, onları yerlerde sürükleyenlerle son karşılaşmamızdır!
Bu, referandum değil ! Seçtiğimiz başbakanları indirip astıran darbecilerle son hesaplaşmamızdır!
Bu, referandum değil ! Bu, 15 Temmuz gecesi tankların karşısına dikilip vatan için canını veren yiğitlere borcumuzu ödeme şansıdır!
Bu, referandum değil! Bu, her 10 yılda bir darbe yapıp halkın seçtiği iktidarını yıkan şer güçlerine karşı Anadolu halkının son mücadelesidir!
Bu, referandum değil ! Mazlumların ümidi, İslam’ın hizmetkârı, Ümmetin son kalesi Türkiye'nin 90 yıl aradan sonra yeniden dirilisinin oylanmasıdır!
Ne demiş imam Şafi Hazretleri!!!
- Fitne zamanı düşman oklarını takip edin. O sizi Hakk'a götürür.
Bugün Bütün şer odakları “hayır” diyor ama hiçbiri hayır için bir gerekçe sunamıyor. Oysa ki ‘Evet’ dememiz için binlerce sebebimiz var. Muş halkı olarak her zaman olduğu gibi 16 Nisan’da da doğru tercihi yaparak devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
Allahtan temennimiz çıkmış olduğunuz bu hak yolunda bizleri önce kendisine sonra sizlere karşı mahcup etmemesidir. Allah yar ve yardımcımız olsun

Oluşturulma Tarihi : 7.3.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.