BAŞBAKAN İÇİN KURBAN KESİLDİ

Belediye Başkanı Feyat Asya, referandum mitingine katılmak üzere Muş’a gelen Başbakan Binali Yıldırım’ın helikopterinin sorunsuz bir şekilde Kale Mahallesi’ne iniş yapmasından dolayı kurban kestirdi.
    Başbakan Binali Yıldırım, Muş mitingi için geldiği kentte sis yüzünden helikopteri Kale Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşüm döküm alanına zorunlu iniş yaptı. Belediye Başkanı Feyat Asya, Muşlu vatandaşlarla buluşmak için tüm riskleri göz önüne alan Başbakan Yıldırım için kurban kestirdi.
   Önceki gün Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile söz konusu bölgeyi inceleyen Başkan Asya, “Başbakanımızın millet, devlet sevdası aldığı risklerden bellidir. Muşlu vatandaşlarla bir araya gelmek için ciddi risk alan Başbakanımız, Kale Mahallesi’nde devam eden Kentsel   Dönüşüm döküm alanına helikopteri indirdi. Bizler için bu fedakarlığı yapan Başbakanımızın kazasız belasız bir şekilde vatandaşlarla buluşturan Allah’a şükrümüzün ifadesi olarak kurban kestirdik. Rabbim, böyle liderleri başımızdan eksik etmesin” dedi.
    Başbakan’ın Muş mitingine de değinen Başkan Asya, “Pazar günü halkımız tabiri caizse destan yazdı. Olumsuz hava koşullarına rağmen müthiş bir katılım vardı. Bayrağını eline alan liderini karşılamaya gelmişti. Devletine sadakatiyle tanınan Muş halkı, yine kendisine yakışanı yaptı. Katılımlarından ve coşkularından dolayı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Başbakanımız ve kendisine refakat eden heyeti Muş’a bir kez daha hayran kaldı. Kendleri de Muş’a ayrı bir önem veriyorlar. Miting sonrası kendiler ile faydalı görüşmeler yapma fırsatı bulduk. Taleplerimizi ve beklentilerimizi kendilerine arz ettik. Allah’ın izniyle devlet büyüklerimizden aldığımız destekle halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi : 7.3.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.