BAŞKAN ASYA, MUŞ'UN YATIRIMCILAR İÇİN İDEAL BİR YER OLDUĞUNU ANLATTI

Belediye Başkanı Feyat Asya, Ülke TV canlı yayınına katıldı. Mustafa Yıldız ile Odak Noktası programına konuk olan Başkan Asya Muş ile ilgili birçok konuya değindi. Muş'taki referandum sürecinden belediyenin faaliyetlerine kadar birçok konuyu izleyicilerle paylaşan Başkan Asya  Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili paylaştığı konularla da yatırımcıların merakını giderdi. Muş'u huzur kenti olarak adlandırdıklarını ifade eden Başkan Asya, hükümetimiz tarafından uygulanan cazibe merkezleri programı ile yatırımcılar için en ideal yerin Muş olduğuna vurgu yaptı.

Oluşturulma Tarihi : 10.3.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.