Belediye Başkanımız Sn Feyat Asya, Muş Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği üyelerini makamında ağırladı. Dernek üyelerinin taleplerini değerlendiren Başkanımız, Muş Belediye olarak yapacakları çalışmalarda destekçileri olacaklarını söyledi.

Oluşturulma Tarihi : 14.3.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.