Belediye Başkanımız Sn. Feyat ASYA Referandum Çalışmaları Kapsamında Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor.       Belediye Başkanımız Sn. Feyat Asya, referandum çalışmaları kapsamında Özel İdare esnaflarını ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili kendilerini bilgilendirdi. Başkan Asya, yeni sistem ile ilgili tüm bilgilerin yer aldığı kitapçığı vatandaşlara vererek destek istedi. #KararımızEvet

Oluşturulma Tarihi : 17.3.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.