KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışının ardından cadde ve sokaklardaki karları temizleyerek şehir dışına taşımaya devam ediyor.
     Hafta sonu kenti etkisi altına alan kar yağışının ardından harekete geçen Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, ana ve ara yolları kardan arındırarak araçlara rahat bir ulaşım imkanı sağlarken, kaldırımları da temizleyerek vatandaşların sorunsuz bir şekilde hareket etmesini sağlıyor.
     Aralık ayından itibaren karla mücadele çalışması yürüten ekipler, Mart ayının sonunda bile bu çalışmasını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için titizlikle çalışan ekipler, olası durumlara anında müdahale etmek için teyakkuzda bekliyor.
    Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Bu yıl kar konusunda bereketli bir kış mevsimi geçirdik. Aralık ayından beri karla mücadele ediyoruz. Aralıklarla yağan kar yağışının sıkıntısını vatandaşlarımıza yansıtmamak için hep sahada olduk. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalıştılar ve halen aynı kararlılıkla çalışıyorlar” dedi.
    Başkan Asya, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “4 ay içerisinde yaptığımız çalışmalarla kentin genelini defalarca temizleyerek toplanan karı şehir dışına taşıdık. En son yağan kar yağışı öncesi kent merkezi ve mahallelerimizdeki karın tamamını Karasu Nehrine taşıyarak çevreyi temiz bir duruma getirdik. Hatta bazı bölgelerimizde bahar temizliğine de başlamıştık. Ancak hafta sonu etkili olan kar yağışı tüm çalışmalarımızı sil baştan yapmamıza neden oldu. Kar yağışının etkisini arttırması ile karla mücadele ekiplerimiz gece saatlerinde çalışmalarına başladı. Öncelikli olarak ana caddeleri ulaşıma açan ekiplerimiz, kaldırımları da temizleyerek yayaların sıkıntı yaşamamasını sağladı. Şu an itibariyle toplanan karları taşımasına ağırlık verildi. Yeni bir yağış olmazsa birkaç gün içerisinde kent genelinde toplanan karlar taşınmış olacak. Karla mücadele çalışmasının külfetli olduğunu biliyoruz. Ancak halkımıza sorunsuz ve kaliteli hizmet sunmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Oluşturulma Tarihi : 20.3.2017
Dünya geneline bakarsak saç ekim operasyonları, diğer ülkelere oranla daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde uygulanmaktadır. Bu yüzden dünyanın birçok yerinden ülkemizi ziyaret eden hastalar, İstanbul saç ekimi merkezlerimize gelmektedir.