KAT KARŞILIĞI REZİDANS PROJESİ

Söz konusu projenin hayata geçirilmesi ile belediyemiz bütçesine ciddi kaynak sağlanmış olacaktır. Kat Karşılığı Rezidans projesi 2886 Devlet İhale Kanunun 31. maddesi ile açık arttırma usulüyle ihale edilmiş olup tamamlanan uygulama projesine göre bodrum katında ortak alanlar, otoparklar ve kazan dairesi tasarlanmıştır. Ayrıca rezidansın diğer katlarında da belediyemize 15 adet 3+1 daire 6 adet 2+1 daire, 4 adet dükkan ve 1 adet kafeterya olarak teslim edilecektir. Projenin uygulamasına başlanmış olup, ihale sözleşmesinde belirtilen tarihte teslimi yapılması hedeflenmektedir.

Oluşturulma Tarihi : 19.4.2017