LALEZAR SPOR’DAN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Muş Lalezar Spor Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Ferzende Emre ile birlikte Muş Belediyesi’ni ziyaret etti.
    Belediye Başkan Vekili Aydın Özarslan, Muş Lalezar Spor Voleybol Takımını makamda ağırladı. Van’da düzenlenen bölge şampiyonasında birinciliği elde eden Lalezar Spor, Bursa’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Özarslan, şampyonadaki müsabakalarda kendilerine başarılar diledi. Ziyaret, sporcuların çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Oluşturulma Tarihi : 23.5.2017