BAŞKAN ASYA, BİLİM ŞENLİĞİNDE SERGİLENEN ESERLERİ İNCELEDİ

Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Belediyesi açık otoparkında yapılan ‘Öğrenme ve Bilim Şenliği’ne katılarak burada sergilenen eserleri inceledi.
    Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk defa düzenlenen Öğrenme ve Bilim Şenliği’ne katılan Belediye Başkanı Feyat Asya, el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği stantları gezerek vatandaşlarla hasbıhal etti.
    AK Parti Olağanüstü Kongresi’ne katılmak için il dışında olduğundan şenliğin açılışına katılamadığını söyleyen Başkan Asya, gelir gelmez stantları ziyaret ettiğini ifade etti. Çok güzel eserlerin sergilendiğini Başkan Feyat Asya, emeklerinden dolayı herkese teşekkür etti.
    İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Karakaya desteklerinden dolayı Başkan Asya’ya teşekkür ederek hediye takdim etti. Daha sonra Muş Belediyesi’ne ait stanta geçen Başkan Asya, çevredekilere kurumu tanıtan materyaller dağıttı. Başkan Asya, fuar alanında karşılaştığı çocuklarla ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

Oluşturulma Tarihi : 25.5.2017