BAŞKAN ASYA, İLK İFTARI TEMİZLİK İŞÇİLERİ İLE BİRLİKTE AÇTI

Belediye Başkanı Feyat Asya, Ramazan ayının ilk gününü Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle geçirdi.
    Kent merkezinde bir lokantada temizlik personelleri ile bir araya gelen Başkan Asya, Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Muş Belediyesi'nin bütün bireyleri olarak bir aile olduklarını ifade eden Başkan Asya, her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da Muş halkı için gereken hizmeti sunmaya devam edeceklerini söyledi.
    İftar programının ardından temizlik personelleri görevli oldukları mıntıkalara giderek kent temizliğine başladı.

Oluşturulma Tarihi : 29.5.2017