BAŞKAN ASYA, RESTORASYONU TAMAMLANAN EK HİZMET BİNASININ TANITIMINI YAPTI

Belediye Başkanı Feyat Asya, daha önce Hükümet Konağı olarak kullanılan Muş Belediyesi ek hizmet binası diye kullanılmak üzere restore edilen tarihi yapıyı protokol üyelerine tanıtımını yaptı.
    Başkan Asya, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, belde belediye başkanları, STK temsilcileri ile birlikte açılışa hazırlanan ek hizmet binasında incelemelerde bulundular. Başkan Asya, bu sırada protokol üyelerine 15 Temmuz konulu fotoğraflar da hediye etti.

Oluşturulma Tarihi : 12.6.2017