Belediye Başkanı Feyat Asya, ‘Şehir ve Beden Siyaseti’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere ilimize gelen 25. ve 26. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay’ı tarihi hizmet binasında ağırladı.
        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, şehrin genel durumu ve belediye hizmetleri hakkında Aktay’ı bilgilendirdi. Muş Belediyesi tanıtım filmini izleyen Prof. Dr. Aktay, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Asya’yı tebrik etti.
        Sohbet havasında devam eden ziyaret sonunda Başkan Asya, Prof. Dr. Aktay’a Osmanlı Tuğrasının yer aldığı bir tablo hediye etti.
        Ziyaret, tarihi hizmet binasında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.